Reviews / gastenBoek

Beoordeel Hans Baaij. Wij lezen graag uw ervaring

37 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.9/5 Voeg uw beoordeling toe
Miep Joosen schreef op 24-03-2017 - 14:35
Toppie
Dankzij u optreden op 10 maart hebben onze gasten een onvergetelijke vakantie weel gehad en een super afsluiting van de week \\r\\nGr Nel en Miep

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Martien en Hennie Blok schreef op 26-02-2017 - 11:37
Feest 50 jaar Getrouwd.....
Hallo Hans,
Zaterdag 25 februari 2017 ons 50 jarig huwelijk gevierd, zeer geslaagd dankzij jou Hans, mooie muziek heel veel gasten op de dansvloer, je was Geweldig..... Hartelijk Dank daarvoor. Zeker voor een volgend feestje een aanrader. Martien en Hennie

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Roel Larooij schreef op 09-01-2017 - 19:19
Huur Hans in op uw feestavond, succes verzekerd
Afgelopen 6 januari heeft Hans gespeeld op de avond na het diner tot 12 uur 's nachts op ons huwelijksfeest. Hans heeft een warme stem, speelt elk repertoire zeer verdienstelijk, weet het feest op gang te brengen en te houden en is gewoon een aardige kerel. Een allrounder voor een zeer gezellige avond voor mensen ongeacht leeftijd. En voor de prijs hoef je hem niet thuis te laten.
Roel en Linda Larooij

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Adrie Stange schreef op 22-12-2016 - 21:36
Adrie Stange
Hallo Hans,
Op 21 december 2016 heb je onze kerstmiddag verzorgd en de mensen waren zeer tevreden
Omdat de mensen zelf konden kiezen uit welke jaren ze liedjes wilden horen en tot slot de kersliederen.
Door jou optreden is het een geslaagde middag geworden.
Heel erg bedankt namens het bestuur van de Anbo afd. Fijnaart

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Paul Slot schreef op 22-11-2016 - 18:19
Hans bedankt.
Hans, je hebt de avond van ons 50 jarig huwelijksfeest tot een groot succes gemaakt. Goed aangevoeld wanneer iets ingetogener gespeeld moest worden. Je dansmuziek heerlijk en je polonaise kwam op het juiste moment.
Bedankt. Paul e Jenny Slot

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ben Wiersma schreef op 18-10-2016 - 10:04
Ben Wiersma
Hallo Hans,
Je was door ons uitgenodigd om op ons 25 jarig bruiloft een muzikale omlijsting te verzorgen in Hof van Rhenen te Rhenen. We hebben je de ruimte gegeven zelf de sfeer aan te voelen en hier op in te spelen. Je hebt dat geweldig opgepakt en de sfeer tot hoogte-punt vermaakt!
Je bent een goede muzikale toetsenist met een prach-tige stem, dat bleek wel toen veel van onze gasten vroegen wie je bent en waar je vandaan komt. Al met al, een compliment! Het is een ieder aan te bevelen die feestjes gaan organiseren!

Hans, dank voor je optreden 25 juni jl.!
Ben en Johanna.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Tonny en Piet Vermeulen schreef op 18-10-2016 - 09:35
Tonny en Piet Vermeulen
Geachte Hr Baaij,

Nog nagenietend van ons 50 jarig huwelijksfeest van zaterdag 30 april 2016 willen wij u bedanken voor de fijne verzorging van zang en muziek.
Niet alleen de leuke inbreng van onze plaatselijke fanfare onze dochter met de kleinkinderen en de goede verzorging van partijcentrum Het Arsenaal in Nieuwpoort, maar zeker uw verzorging van de zang en muziek was ook volgens onze gasten geweldig.
Nogmaals bedankt.

met vriendelijke groet Tonny en Piet Vermeulen

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Koos en Rina schreef op 18-10-2016 - 08:55
Koos en Rina
Goedemiddag Hans

We willen je nog even bedanken voor de onvergetelijke avond, die we mede namens jou inzet hebben beleeft n.a.v. ons 12/5 jarig huwelijksfeest.
We kunnen terug kijken op een geslaagd feestje. We kregen al veel positieve reacties, ook van het bedienend personeel.

We sturen je later nog een leuke foto. Hans nogmaals bedankt, en wie weet doen we in de toekomst nog eens een beroep op je.
Een feestgroet van:
Koos en Rina

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Gien en Suze Mulder suzemuldet@gmail.com schreef op 17-10-2016 - 10:25
Gien en Suze Mulder suzemuldet@gmail.com
Geachte meneer Baaij.

Nog nagenietend van ons geweldige 40-jarig huwelijksfeest van gisteravond
Willen we U nogmaals bedanken voor de geweldige verzorging van de zang en muziek.
Niet alleen de inbreng van onze dochter en de geweldige verzorging van het personeel van partycentrum Madestein, maar zeker niet in de laatste plaats heeft uw optreden voor een, voor ons, en voor onze gasten onvergetelijke avond gezorgd. Daarom nogmaals onze hartelijke dank!

Vr.grt.Gien en Suze Mulder

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
J.J.L.M. Alsemgeest schreef op 17-10-2016 - 10:13
J.J.L.M. Alsemgeest
Beste Hans,
Wat hebben wij met de familie en vrienden genoten van je muziek.
Vol lof hoe jij meedenkt met het feest en de muziek goed aangepast
Met vriendelijke groet:
Familie Alsemgeest
Naaldwijk

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Reviews en het Gastenboek van Hans heeft een gemiddelde waardering van 4.9 gebaseerd op 37 beoordelingen