Ook voor uw Live achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek voor uw diner dansant of receptie

U hebt een diner dansant, etentje, een receptie, een jubileum of een andere bijeenkomst. En u zoekt muziek waarbij de gasten ook heerlijk kunnen praten, dan bent u bij Hans aan juiste adres. Afhankelijk van de aard van het evenement, speelt Hans Baaij sfeervolle achtergrondmuziek De achtergrondmuziek van Hans Baaij zorgt voor een ontspannen sfeer waarin u zich beslist thuis zal voelen.

Bekende lounge, Jazz, evergreens, en moderne melodieën passeren de revue. De muziek is met zang, maar mag ook instrumentaal blijven. En mocht u toch willen dansen, dan is dat uiteraard geen probleem.

Maar natuurlijk is Hans ook de geschikte muzikale keuze voor uw bruiloft, vooral als het gaat om een diner / feestavond of een receptie met daarop volgend een knallend feest. Of het nu gaat om een groene bruiloft of een 40 jarig huwelijksfeest, Hans heeft de muzikale ingrediënten in huis, om een feest te maken samen met u en uw gasten, waar nog lang over na gesproken wordt.

Hans Live in de studio


I cant give you anything but love  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


Last Waltz  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


She  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Baaij is een veelzijdige muzikant die zich richt op het spelen van achtergrondmuziek en evergreens. Met zijn jarenlange ervaring als muzikant en zijn passie voor muziek, weet hij als geen ander hoe hij de juiste sfeer kan creëren en het publiek kan vermaken.

Baaij heeft een uitgebreid repertoire van evergreens, populaire hits en klassiekers uit verschillende genres, waardoor hij altijd de juiste sfeer weet te creëren. Hij speelt deze nummers op zijn eigen karakteristieke manier, waardoor ze toch een unieke twist krijgen en het publiek verrast wordt.

Naast het spelen van muziek, zorgt Baaij er ook voor dat zijn optredens tot in de puntjes zijn verzorgd. Hij neemt zijn eigen geluidsinstallatie mee en past het volume aan naar de behoeften van het publiek. Ook verzorgd hij op aanvraag (voor een meerprijs) voor een gezellige aankleding van de locatie en een prettige sfeer.

Wat Baaij zo bijzonder maakt, is dat hij zich aanpast aan de sfeer van de gelegenheid. Als er rustige achtergrondmuziek gewenst is, dan speelt hij subtiele en sfeervolle nummers op de achtergrond. Als het publiek meer interactie wenst, dan speelt hij up-tempo nummers en zorgt hij voor een gezellige sfeer. Ook speelt hij verzoeknummers, waardoor hij inspeelt op de individuele wensen van het publiek.

Al met al is Hans Baaij een gepassioneerde muzikant die met zijn muziek achtergrondmuziek en evergreens weet te spelen. Door zijn persoonlijke benadering en oog voor detail weet hij een prettige sfeer te creëren en het publiek te laten genieten van tijdloze muziek. Zijn optredens zijn dan ook een echte aanrader voor evenementen, bruiloften en andere gelegenheden waarbij sfeervolle en aangename muziek gewenst is.