Ook voor uw Live achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek voor uw diner dansant of receptie

U hebt een diner dansant, etentje, een receptie, een jubileum of een andere bijeenkomst. En u zoekt muziek waarbij de gasten ook heerlijk kunnen praten, dan bent u bij Hans aan juiste adres. Afhankelijk van de aard van het evenement, speelt Hans Baaij sfeervolle achtergrondmuziek De achtergrondmuziek van Hans Baaij zorgt voor een ontspannen sfeer waarin u zich beslist thuis zal voelen.

Bekende lounge, Jazz, evergreens, en moderne melodieën passeren de revue. De muziek is met zang, maar mag ook instrumentaal blijven. En mocht u toch willen dansen, dan is dat uiteraard geen probleem.

Maar natuurlijk is Hans ook de geschikte muzikale keuze voor uw bruiloft, vooral als het gaat om een diner / feestavond of een receptie met daarop volgend een knallend feest. Of het nu gaat om een groene bruiloft of een 40 jarig huwelijksfeest, Hans heeft de muzikale ingrediënten in huis, om een feest te maken samen met u en uw gasten, waar nog lang over na gesproken wordt.

Hans Live in de studio


I cant give you anything but love  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


Last Waltz  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


She  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!