Reviews / gastenBoek

Beoordeel Hans Baaij. Wij lezen graag uw ervaring

29 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.9/5 Voeg uw beoordeling toe
Addy en Gerard schreef op 03-07-2017 - 17:39
Fantastisch
Hallo Hans.
Wij vonden het weer supergoed jouw optreden afgelopen zaterdag op ons feest. Ook de visite heeft ontzettend genoten. De muziek gezellig, het geluid niet te hard. Hopelijk kunnen we het over 5 jaar weer overdoen. Nomaals hartelijk dank

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Tonny Heij, VZ c.v. de IJsselstampers schreef op 27-03-2017 - 12:49
Bedankje
Hallo Hans,
onze dank voor je geweldig leuke optreden afgelopen zaterdag op het 44 jarig jubileum van carnavalsvereniging de IJsselstampers, een vereniging voor mensen met een beperking.
je hebt je eigen goed aangepast aan de sfeer van de avond en van veel mensen hebben wij gehoord dat ze de muziek erg leuk vonden en zeker de geluidsterkte, iedereen kon ondertussen tijdens het dansen toch nog met elkaar praten.
heel veel dank namens ons allemaal.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Miep Joosen schreef op 24-03-2017 - 14:35
Toppie
Dankzij u optreden op 10 maart hebben onze gasten een onvergetelijke vakantie weel gehad en een super afsluiting van de week \\r\\nGr Nel en Miep

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Martien en Hennie Blok schreef op 26-02-2017 - 11:37
Feest 50 jaar Getrouwd.....
Hallo Hans,
Zaterdag 25 februari 2017 ons 50 jarig huwelijk gevierd, zeer geslaagd dankzij jou Hans, mooie muziek heel veel gasten op de dansvloer, je was Geweldig..... Hartelijk Dank daarvoor. Zeker voor een volgend feestje een aanrader. Martien en Hennie

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Roel Larooij schreef op 09-01-2017 - 19:19
Huur Hans in op uw feestavond, succes verzekerd
Afgelopen 6 januari heeft Hans gespeeld op de avond na het diner tot 12 uur 's nachts op ons huwelijksfeest. Hans heeft een warme stem, speelt elk repertoire zeer verdienstelijk, weet het feest op gang te brengen en te houden en is gewoon een aardige kerel. Een allrounder voor een zeer gezellige avond voor mensen ongeacht leeftijd. En voor de prijs hoef je hem niet thuis te laten.
Roel en Linda Larooij

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Adrie Stange schreef op 22-12-2016 - 21:36
Adrie Stange
Hallo Hans,
Op 21 december 2016 heb je onze kerstmiddag verzorgd en de mensen waren zeer tevreden
Omdat de mensen zelf konden kiezen uit welke jaren ze liedjes wilden horen en tot slot de kersliederen.
Door jou optreden is het een geslaagde middag geworden.
Heel erg bedankt namens het bestuur van de Anbo afd. Fijnaart

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Paul Slot schreef op 22-11-2016 - 18:19
Hans bedankt.
Hans, je hebt de avond van ons 50 jarig huwelijksfeest tot een groot succes gemaakt. Goed aangevoeld wanneer iets ingetogener gespeeld moest worden. Je dansmuziek heerlijk en je polonaise kwam op het juiste moment.
Bedankt. Paul e Jenny Slot

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ben Wiersma schreef op 18-10-2016 - 10:04
Ben Wiersma
Hallo Hans,
Je was door ons uitgenodigd om op ons 25 jarig bruiloft een muzikale omlijsting te verzorgen in Hof van Rhenen te Rhenen. We hebben je de ruimte gegeven zelf de sfeer aan te voelen en hier op in te spelen. Je hebt dat geweldig opgepakt en de sfeer tot hoogte-punt vermaakt!
Je bent een goede muzikale toetsenist met een prach-tige stem, dat bleek wel toen veel van onze gasten vroegen wie je bent en waar je vandaan komt. Al met al, een compliment! Het is een ieder aan te bevelen die feestjes gaan organiseren!

Hans, dank voor je optreden 25 juni jl.!
Ben en Johanna.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Tonny en Piet Vermeulen schreef op 18-10-2016 - 09:35
Tonny en Piet Vermeulen
Geachte Hr Baaij,

Nog nagenietend van ons 50 jarig huwelijksfeest van zaterdag 30 april 2016 willen wij u bedanken voor de fijne verzorging van zang en muziek.
Niet alleen de leuke inbreng van onze plaatselijke fanfare onze dochter met de kleinkinderen en de goede verzorging van partijcentrum Het Arsenaal in Nieuwpoort, maar zeker uw verzorging van de zang en muziek was ook volgens onze gasten geweldig.
Nogmaals bedankt.

met vriendelijke groet Tonny en Piet Vermeulen

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Koos en Rina schreef op 18-10-2016 - 08:55
Koos en Rina
Goedemiddag Hans

We willen je nog even bedanken voor de onvergetelijke avond, die we mede namens jou inzet hebben beleeft n.a.v. ons 12/5 jarig huwelijksfeest.
We kunnen terug kijken op een geslaagd feestje. We kregen al veel positieve reacties, ook van het bedienend personeel.

We sturen je later nog een leuke foto. Hans nogmaals bedankt, en wie weet doen we in de toekomst nog eens een beroep op je.
Een feestgroet van:
Koos en Rina

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Reviews en het Gastenboek van Hans heeft een gemiddelde waardering van 4.9 gebaseerd op 29 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!