Muziek voor uw bruiloft privèfeest

Uw bruiloft; al zoveel mooie jaren getrouwd, allereerst van harte gefeliciteerd!

Bij deze bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk het vieren van een spetterend feest, waarbij goede muziek niet kan ontbreken. De muziek zal ongetwijfeld de sfeer van het feest beïnvloeden. Bent u hier naar op zoek? Zoek dan niet verder, want bij Hans Baaij bent u aan het juiste adres met al meer dan 40 jaar ervaring!

De naam Hans Baaij staat garant voor een enthousiaste toetsenist zanger entertainer. Met de modernste apparatuur weet hij een heel orkest te creëren. Entertainment staat bij hem hoog in het vaandel. Het geluidsvolume staat nooit te hard omdat alles in overleg met u gaat. Wilt een bruisend feest of rustige achtergrond muziek. Deze ras-entertainer past zich volledig op uw feest aan....... Allround muzikant altijd Up-to-date repertoire, zorgt voor een geslaagd feest!

De muziek is nooit te hard, u kunt altijd met elkaar praten!

60 jarig huwelijk met Hans Baaij werd een geweldig feest in de zomer van 2016. Het was heerlijk zo'n feest te hebben met zo'n een kleine familiie in de tuin. Heerlijk gegeten en gedronken en een topfeest!

Bruiloft in de tuin

Bovenstaande video: Sfeerimpressie! Natuurlijk kunt u aangeven of u de gehele avond rustige muziek wilt,
 en wel of niet een polonaise!

Bruiloft Diner-dansant

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!