Back to the Sixties

Live Rock & Roll en Beat Muziek.

Informatie aanvragen

De babyboomers show

 

Hans Baaij is een zeer getalenteerde muzikant die bekend staat om zijn liefde voor de muziek uit de jaren 60. Hij heeft zijn passie omgezet in een carrière als muzikant en heeft zich gespecialiseerd in het spelen van muziek uit die tijd. Met zijn keyboard en zijn karakteristieke stem brengt hij de klassiekers uit de jaren 60 weer tot leven.

Baaij is een veelzijdige muzikant die zich niet alleen bezighoudt met het spelen van muziek, maar ook met het verzorgen van optredens. Hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de geluidsinstallatie tot het licht en het decor. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer te verrassen en te vermaken met zijn optredens.

Het repertoire van Baaij bestaat uit bekende nummers van artiesten als The Beatles, The Rolling Stones, Bee Gees en Elvis Presley. Hij speelt deze nummers op zijn eigen karakteristieke manier, waardoor ze toch een unieke twist krijgen. Het is dan ook niet verrassend dat Baaij regelmatig wordt gevraagd om op te treden op privéfeesten, themaavonden  en op andere evenementen.

Wat Baaij zo bijzonder maakt, is dat hij niet alleen de muziek uit de jaren 60 speelt, maar ook de sfeer van die tijd weet neer te zetten. Hij draagt kleding uit die tijd en zorgt ervoor dat als u wenst ( voor een meerprijs) het podium eruitziet alsof het rechtstreeks uit de jaren 60 komt. Dit zorgt voor een extra dimensie aan zijn optredens en maakt het voor het publiek nog leuker om naar zijn muziek te luisteren.

Al met al is Hans Baaij een getalenteerde muzikant die met zijn passie voor de muziek uit de jaren 60 het publiek weet te vermaken. Met zijn keyboards, stem en oog voor detail zorgt hij ervoor dat het publiek zich weer even in de jaren 60 waant en geniet van de tijdloze muziek van toen.