Reviews / gastenBoek

Beoordeel Hans Baaij. Wij lezen graag uw ervaring

24 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.9/5 Voeg uw beoordeling toe
Oranje Vereniging Ruurlo schreef op 17-09-2018 - 10:41
Hans heeft onze ouderen een leuke muzikale middag verzorgd tijdens de ouderenmiddag in Ruurlo.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Eddy Huijzer schreef op 21-08-2018 - 08:44
Wij organiseren elk jaar een buurtzomerfeest met BBQ en muziek en dit jaar hadden wij Hans Baaij uitgenodigd. Wij hadden een geweldige middag en als muziek had hij voor elk wat wils. Voor herhaling vatbaar.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Sofie Schrover schreef op 13-08-2018 - 08:46
Wat een fantastisch feest heeft Hans verzorgd voor de 70e verjaardag van mijn moeder! De rustige momenten waarop iedereen kon bijkletsen met prachtige live muziek en zang wisselden perfect af met echte feestmomenten waarop iedereen ging dansen en meezingen en Hans de menigte goed enthousiasmeerde. Hij liet mijn moeder helemaal in het middelpunt staan en zowel zij als al het bezoek hebben genoten. Daarnaast vond ik het contact met Hans erg prettig: hij is ontspannen, professioneel, denkt mee en heeft ook de muziek en een extra microfoon geregeld voor onze eigen liedjes. Heel erg bedankt, Hans!

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
cees jehee Soest. schreef op 02-07-2018 - 07:44
Ons 60jarig huwelijksfeest op zondag 1 juli 2018 in Groot Kievitsdal te Baarn was een groot succes. Daarin heeft Hans met zijn muzikale bijdrage een heel groot aandeel gehad.Hij voelde heel goed aan hoe de stemming onder de gasten was en dat ondersteunde hij op zijn eigen wijze met heel goede muziek.Hans bedankt het was heel fijn.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ria en Rinus Stuut schreef op 26-01-2018 - 12:49
40 jarig huwelijk 20 januari jl.
Hans mede door jou hebben wij een super gezellige avond gehad. Je voelt perfect aan hoe je op het juiste moment met je muziek de sfeer te verhogen
Hans Baaij schreef op 08-02-2018 - 11:07
Dank je wel Ria en Rinus, was echt een top avond die haast helemaal op verzoek van jullie gasten in het teken kwam te staan van "Back to the sixties" voelde mij die avond als een vis in het water.
Hoop jullie weer snel te ontmoeten op de tennis Groet Hans

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Addy en Gerard schreef op 03-07-2017 - 17:39
Fantastisch
Hallo Hans.
Wij vonden het weer supergoed jouw optreden afgelopen zaterdag op ons feest. Ook de visite heeft ontzettend genoten. De muziek gezellig, het geluid niet te hard. Hopelijk kunnen we het over 5 jaar weer overdoen. Nomaals hartelijk dank

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Tonny Heij, VZ c.v. de IJsselstampers schreef op 27-03-2017 - 12:49
Bedankje
Hallo Hans,
onze dank voor je geweldig leuke optreden afgelopen zaterdag op het 44 jarig jubileum van carnavalsvereniging de IJsselstampers, een vereniging voor mensen met een beperking.
je hebt je eigen goed aangepast aan de sfeer van de avond en van veel mensen hebben wij gehoord dat ze de muziek erg leuk vonden en zeker de geluidsterkte, iedereen kon ondertussen tijdens het dansen toch nog met elkaar praten.
heel veel dank namens ons allemaal.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Miep Joosen schreef op 24-03-2017 - 14:35
Toppie
Dankzij u optreden op 10 maart hebben onze gasten een onvergetelijke vakantie weel gehad en een super afsluiting van de week \\r\\nGr Nel en Miep

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Martien en Hennie Blok schreef op 26-02-2017 - 11:37
Feest 50 jaar Getrouwd.....
Hallo Hans,
Zaterdag 25 februari 2017 ons 50 jarig huwelijk gevierd, zeer geslaagd dankzij jou Hans, mooie muziek heel veel gasten op de dansvloer, je was Geweldig..... Hartelijk Dank daarvoor. Zeker voor een volgend feestje een aanrader. Martien en Hennie

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Roel Larooij schreef op 09-01-2017 - 19:19
Huur Hans in op uw feestavond, succes verzekerd
Afgelopen 6 januari heeft Hans gespeeld op de avond na het diner tot 12 uur 's nachts op ons huwelijksfeest. Hans heeft een warme stem, speelt elk repertoire zeer verdienstelijk, weet het feest op gang te brengen en te houden en is gewoon een aardige kerel. Een allrounder voor een zeer gezellige avond voor mensen ongeacht leeftijd. En voor de prijs hoef je hem niet thuis te laten.
Roel en Linda Larooij

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Reviews en het Gastenboek van Hans heeft een gemiddelde waardering van 4.9 gebaseerd op 24 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!