Reviews / gastenBoek

Beoordeel Hans Baaij. Wij lezen graag uw ervaring

35 beoordelingen gevonden. Totale waardering: 4.9/5 Voeg uw beoordeling toe
J. Zegwaard schreef op 05-05-2023 - 21:35
Nog hartelijk bedankt voor het geslaagde optreden van gisteren. Fijn, dat je zo op het programma hebt ingespeeld. De bezoekers waren enthousiast over je optreden (evenals de vrijwilligers van de Oranjevereniging).
Namens de Oranjevereniging Pijnacker, Janny Zegwaard.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Maria Spekschoor schreef op 22-12-2022 - 19:30
Geachte Heer Baaij,
Nog na genietend van ons 50 jarig huwelijksfeest afgelopen dinsdag 20 december 2022 willen wij u nogmaals bedanken voor de fantastische verzorging van zang en muziek tijdens ons feest. Al onze gasten en wij hebben ontzettend genoten.
De dag is mede daardoor heel speciaal geworden voor ons en onvergetelijk.

Met vriendelijke groet,
Fons en Maria

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Karin en Wim schreef op 20-11-2022 - 09:46
Het was een topavond voor ons 40 jarig huwelijksfeest iedereen was enthousiast over Hans Baay raden hem ook zeker aan.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Rob en Ineke schreef op 29-07-2022 - 19:23
Hans Baaij heeft een geslaagd muzikaal optreden verzorgd op ons 40-jarig huwelijksfeest.
Iedereen heeft ervan genoten en was heel enthousiast over de muzikale vormgeving aan de avond. De interactie van Hans met ons en de gasten was heel goed.
We hebben mede door deze muzikale omlijsting een heel fijn feest gehad!

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Greetje Klinge schreef op 05-07-2022 - 16:32
Wij hebben als groep senioren een geweldige gezellige avond met zang en dans als afsluiting van onze vakantie week in Doorn gehad.
Hans bedankt .het was geweldig.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Lena en ronald lemckert schreef op 02-07-2022 - 19:18
Was super leuk en een mooie stem
Wij hebben gelachen en gedanst
Op ons huwelijk

Dank je wel Hans

Gr Ronald en lena uit leiderdorp

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Bijlsma schreef op 22-12-2019 - 13:50
Hans heeft een perfect muzikaal optreden verzorgd op ons 45-jarig huwelijksfeest.
Iedereen heeft het naar de zin gehad. Erg enthousiast over de manier van muzikale verzorging, aangepast aan de situatie en publiek. De interactie met onze kleinkinderen was prima. We hebben een hele fijne feestavond gehad!

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Fam. Wijers schreef op 28-09-2019 - 15:50
Hans heeft s’avonds het 60 j huwelijksfeest s’ perfect ingevuld en voor alle leeftijden voldoende dans gelegenheid geboden.
Hans zingt/musiceert met een prettige geluidssterkte en speelt gedurende de avond goed in op de situatie en/of behoefte.
Je hebt onze ouders een fantastische avond bezorgd.

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Ruud van der Spoel schreef op 28-05-2019 - 18:08
Mede dankzij Hans is ons 25-jarige huwelijksfeest een heel groot succes geworden. Hij heeft met zijn muziek en zang de juiste toon weten te treffen en daarmee onze gasten tot het uit volle borst meezingen en -dansen weten aan te zetten. Wij zijn hem voor zijn bijdrage aan ons feestje bijzonder dankbaar!

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Nel en Miep schreef op 09-05-2019 - 11:01
Hartelijk dank voor de fijne afsluiting van onze vakantieweek De gasten en vrijwilligers hebben genoten van uw optreden

Lees de volledige beoordeling

Muziek zang
Nakomen afspraken
kwaliteit / prijs
Geluidsterkte

Totale waardering
Vond u deze beoordeling behulpzaam?
Reviews en het Gastenboek van Hans heeft een gemiddelde waardering van 4.9 gebaseerd op 35 beoordelingen
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!