Live muziek voor senioren

Entertainment voor de middag of avond

Informatie aanvragen

Seniorenprogramma

Een goed verzorgde seniorenshow ouderenmiddag

Vaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moet worden, nou die kan Hans ook.  Maar hij houdt er rekening mee dat deze generatie toch echt meestal uit de Rock and Roll tijd komt. Daarom hoort u bij Hans met nummers uit de 60, 70, 80er jaren maar ook mooie liedjes van deze tijd. Samen met u maakt Hans er altijd een gezellige middag of avond van met bekende nummers voor alle leeftijden. Dus samengevat: luisternummers, een dansje en bovenal een feestje.

Ook voor uw dansmiddag of avond!

Gezellige muziek voor ouderen

Wat Hans doet is het publiek muzikaal amuseren, Hij zingt en speelt keyboards. Het repertoire is Nederlandstalig / Engelstalig. Maar er is steeds meer vraag naar bvb. Rock & Roll.. Op verzoek wisselt Hans tussen een grote hit van vroeger, gevolgd door een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd. Ook speelt Hans een recent nummer van deze tijd, vaak wordt dit erg gewaardeerd. Met al dit samen, weet Hans sfeer te creëren en een leuke middag voor de gasten te verzorgen.

Hans treedt al jaren regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen die zich richten op vermaak van senioren en mensen met een beperking.

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem

40 jarige bruiloft

40 jarige bruiloft

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem
Hans Live in de studio


Living Doll  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


She  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


Rollercoaster  | Live gespeeld en gezongen.

Hans Baaij is een veelzijdige muzikant die zich richt op het spelen van muziek voor senioren. Met zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie en zijn passie voor muziek, weet hij als geen ander hoe hij de juiste sfeer kan creëren en het publiek kan vermaken.

Baaij heeft zich gespecialiseerd in het spelen van muziek uit de jaren 50, 60 en 70, wat vaak aansluit bij de smaak van senioren. Hij speelt deze nummers op zijn eigen karakteristieke manier, waardoor ze toch een unieke twist krijgen. Door zijn brede repertoire kan hij gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen van zijn publiek.

Naast het spelen van muziek, zorgt Baaij er ook voor dat zijn optredens tot in de puntjes zijn verzorgd. Hij neemt zijn eigen geluidsinstallatie mee en past het volume aan naar de behoeften van het publiek. Ook verzorgd hij op aanvraag (voor een meerprijs) voor een gezellige aankleding van de locatie en een prettige sfeer.

Wat Baaij zo bijzonder maakt, is dat hij een persoonlijke benadering heeft richting zijn publiek. Hij stelt zichzelf voor en praat met het publiek tussen de nummers door, waardoor er een interactie ontstaat en het publiek zich meer betrokken voelt bij het optreden. Ook speelt hij verzoeknummers, waardoor hij inspeelt op de individuele behoeften van de senioren.

Al met al is Hans Baaij een gepassioneerde muzikant die met zijn muziek senioren weet te vermaken. Door zijn persoonlijke benadering en oog voor detail weet hij een prettige sfeer te creëren en het publiek te laten genieten van tijdloze muziek. Zijn optredens zijn dan ook een echte aanrader voor senioren die op zoek zijn naar een gezellige en sfeervolle middag of avond.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!