Live muziek voor senioren

Entertainment voor de middag of avond

Informatie aanvragen

Seniorenprogramma

Een goed verzorgde seniorenshow ouderenmiddag

Vaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moet worden, nou die kan Hans ook.  Maar hij houdt er rekening mee dat deze generatie toch echt meestal uit de Rock and Roll tijd komt. Daarom hoort u bij Hans met nummers uit de 60, 70, 80er jaren maar ook mooie liedjes van deze tijd. Samen met u maakt Hans er altijd een gezellige middag of avond van met bekende nummers voor alle leeftijden. Dus samengevat: luisternummers, een dansje en bovenal een feestje.

Ook voor uw dansmiddag of avond!

Gezellige muziek voor ouderen

Wat Hans doet is het publiek muzikaal amuseren, Hij zingt en speelt keyboards. Het repertoire is Nederlandstalig / Engelstalig. Maar er is steeds meer vraag naar bvb. Rock & Roll.. Op verzoek wisselt Hans tussen een grote hit van vroeger, gevolgd door een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd. Ook speelt Hans een recent nummer van deze tijd, vaak wordt dit erg gewaardeerd. Met al dit samen, weet Hans sfeer te creëren en een leuke middag voor de gasten te verzorgen.

Hans treedt al jaren regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen die zich richten op vermaak van senioren en mensen met een beperking.

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem

40 jarige bruiloft

40 jarige bruiloft

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem
Hans Live in de studio


Living Doll  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


She  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


Rollercoaster  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!