Live muziek voor senioren

Entertainment voor de middag of avond

Informatie aanvragen

Seniorenprogramma: Muzikale middag vol nostalgie en meezingers

Geniet van een gezellige middag of avond met muziek voor alle leeftijden!

Hans verzorgt met zijn seniorenprogramma een onvergetelijke middag vol muziek, plezier en nostalgie. Hij zingt en speelt keyboard, met een repertoire dat varieert van bekende Nederlandstalige en Engelstalige hits tot meezingers uit de 60, 70, 80er jaren en zelfs hedendaagse nummers.

Een feest van herkenning:

Hans weet als geen ander hoe hij de juiste snaar raakt bij senioren. Hij speelt muziek waar men met plezier naar luistert, en waar men op kan dansen. Liedjes uit de 'oude doos' komen zeker voorbij, maar Hans houdt ook rekening met de Rock and Roll generatie.

Interactief en gevarieerd:

Tijdens zijn optreden wisselt Hans af tussen luisternummers, meezingers en dansbare muziek. Hij betrekt het publiek graag bij zijn show, en zorgt voor een interactieve en gevarieerde middag.

Informatie aanvragen

Ervaring en kwaliteit:

Hans heeft al jarenlange ervaring in het verzorgen van optredens voor senioren. Hij treedt regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen, en weet altijd de juiste sfeer te creëren.

Een middag om naar uit te kijken:

Hans' seniorenprogramma is een garantie voor een gezellige en muzikale middag. Kom langs en geniet van een feest van herkenning, met muziek die u raakt en waar u met plezier naar kunt luisteren en dansen.

Ook voor uw dansmiddag of avond!

Hans is ook beschikbaar voor uw dansmiddag of avond. Hij zorgt voor een gevarieerd repertoire met muziek waar iedereen op kan dansen.

Neem contact op voor meer informatie of boek Hans direct!

Informatie aanvragen

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem

40 jarige bruiloft

40 jarige bruiloft

Zonnebloem

Bij de Zonnebloem
Hans Live in de studio


Living Doll  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


She  |  Hans in de studio. Live gespeeld en gezongen.

Hans Live in de studio


Rollercoaster  | Live gespeeld en gezongen.

Hans Baaij is een veelzijdige muzikant die zich richt op het spelen van muziek voor senioren. Met zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie en zijn passie voor muziek, weet hij als geen ander hoe hij de juiste sfeer kan creëren en het publiek kan vermaken.

Baaij heeft zich gespecialiseerd in het spelen van muziek uit de jaren 50, 60 en 70, wat vaak aansluit bij de smaak van senioren. Hij speelt deze nummers op zijn eigen karakteristieke manier, waardoor ze toch een unieke twist krijgen. Door zijn brede repertoire kan hij gemakkelijk inspelen op de verschillende wensen van zijn publiek.

Naast het spelen van muziek, zorgt Baaij er ook voor dat zijn optredens tot in de puntjes zijn verzorgd. Hij neemt zijn eigen geluidsinstallatie mee en past het volume aan naar de behoeften van het publiek. Ook verzorgd hij op aanvraag (voor een meerprijs) voor een gezellige aankleding van de locatie en een prettige sfeer.

Wat Baaij zo bijzonder maakt, is dat hij een persoonlijke benadering heeft richting zijn publiek. Hij stelt zichzelf voor en praat met het publiek tussen de nummers door, waardoor er een interactie ontstaat en het publiek zich meer betrokken voelt bij het optreden. Ook speelt hij verzoeknummers, waardoor hij inspeelt op de individuele behoeften van de senioren.

Al met al is Hans Baaij een gepassioneerde muzikant die met zijn muziek senioren weet te vermaken. Door zijn persoonlijke benadering en oog voor detail weet hij een prettige sfeer te creëren en het publiek te laten genieten van tijdloze muziek. Zijn optredens zijn dan ook een echte aanrader voor senioren die op zoek zijn naar een gezellige en sfeervolle middag of avond.