Tuinfeest of barbecue.

De live muziek is nooit te hard!

Informatie aanvragen

Live muziek op uw tuinfeest barbecue

Organiseert u een tuinfeest of barbecue, receptie, en wilt u dit aangekleed hebben met passende muziek? Live muziek maakt uw tuinfeest of barbecue zoveel feestelijker! Hans Baaij veelzijdig zanger, muzikant en toetsenist weet een gezellige sfeer te creëren.

Het feest laten beginnen met rustige muziek, vervolgens het tempo opvoeren en dan... lekker dansen. Van quickstep tot lekker los. Voor een bruisend hoogtepunt kan er ook nog een blik met dance-classics open getrokken worden. Neem gerust vrijblijvend contact op zodat Hans op basis van uw wensen kunnen komt tot een voorstel voor een geslaagd feest.

De muziek is nooit te hard, u kunt altijd met elkaar praten!

Review op 13-08-2018

Wat een fantastisch feest heeft Hans verzorgd voor de 70e verjaardag van mijn moeder! De rustige momenten waarop iedereen kon bijkletsen met prachtige live muziek en zang wisselden perfect af met echte feestmomenten waarop iedereen ging dansen en meezingen en Hans de menigte goed enthousiasmeerde. Hij liet mijn moeder helemaal in het middelpunt staan en zowel zij als al het bezoek hebben genoten. Daarnaast vond ik het contact met Hans erg prettig: hij is ontspannen, professioneel, denkt mee en heeft ook de muziek en een extra microfoon geregeld voor onze eigen liedjes. Heel erg bedankt, Hans!

Tuinfeest

Verjaardag tuinfeest

60 jarig huwelijk met Hans Baaij werd een geweldig feest in de zomer van 2016. Het was heerlijk zo'n feest te hebben met zo'n een kleine familiie in de tuin. Heerlijk gegeten en gedronken en een topfeest!

60 Jarig Huwelijk